Victorie muncită pentru CSM, dar cu multe sacrificii

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a câștigat la limită meciul disputat cu Național  Râmnicu Vâlcea, scor 23-22, şi în condiţii destul de dure pentru antrenorul Liviu Andrieş, care a avut numeroase indisponibilităţi în lot. Noua achiziţie Lema Elena Bokonde a debutat, dar s-a accidentat, la fel ca şi Bianca Chiriță.

CSM Târgu Jiu s-a impus în meciul cu Naţional Vâlcea  în condiţii vitrege, fără  cele două jucătoare din Ucraina, care încă nu au drept de joc, dar și cu alte două alte jucătoare accidentate, Lema Elena Bokonde și Bianca Chiriță. Victoria a fost obţinută dramatic, cu mari sacrificii, pe final de meci, chiar în ultimele  zece secunde. Înainte de ultimul fluier, golul care a făcut diferenţa a fost  marcat de Liliana Frunză. Mădălina Olariu, a fost golgheter al echipei gorjene şi la acest meci,  cu 7 reuşite.  

Antrenorul CSM, Liviu Andrieş, crede  că  echipa sa  a  avut şi  noroc la acest joc, la care cel mai important  compartiment a  fost  apărarea. “Victoria a fost  obţinută cu nişte sacrificii, pentru două fete ale noastre  care s-au accidentat dar să sperăm că nu este ceva grav. E o victorie muncită, pe care am obţinut-o pentru că am crezut în ea până la  final şi de aceea am reuşit să şi întoarcem scorul. Deşi a fost foarte, foarte greu, eu le felicit pe fete pentru că s-au bătut, au avut ambiţie şi determinare. Am avut şi noroc că şi poarta, pe final de joc, a scos când a trebuit. Şi apărarea şi-a făcut treaba şi, chiar dacă ne-am chinuit în atac, am marcat la ultima fază”, a spus Andrieş, care consideră că acesta a fost cel  mai dramatic meci pe banca CSM:  „Este cel mai  dramatic meci pentru că victoria s-a obţinut pe final de meci la o diferenţă de un gol, dar ne-am  consolidat acel loc trei”.

În urma acestei victorii, echipa antrenată de Liviu Andrieș a acumulat 15 puncte şi se află pe  locul al treilea, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Activ Ploiești. Următorul meci pentru echipa CSM este programat sâmbătă, 9 noiembrie, la Odorheiu Secuiesc.

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: