Udrea i-a promis sprijin financiar lui Morega

Dan Ilie Morega spune că a discutat cu ministrul Elena Udrea despre finanţarea lucrărilor la două drumuri menite să dezvolte turismul în Gorj. Deputatul liberal afirmă că a stat aproape o oră în biroul ministrului dezvoltării rurale şi turismului, timp în care a rămas plăcut impresionat de felul în care Udrea stăpâneşte domeniile pe care le conduce.

Şeful PNL Gorj declară că Udrea i-a promis sprijin pentru finanţarea drumului care să unească Apa Neagră cu "Drumul lui Băsescu", cel care porneşte din Valea Jiului şi ajunge la Izvoarele Cernei. O altă rută ar fi aceea care ar urma să unească municipiul Târgu Jiu direct de Straja, prin Schela şi Poiana lui Mihai. Morega susţine că Udrea va veni în vizită la Gorj pentru a vedea în teren traseele respective, despre aceste proiecte politicienii vorbind şi în trecut, dar doar în campaniile electorale.

"Doamna ministru mi-a promis că va veni în această primăvară în vizită la noi în judeţ şi va vizita cele două zone. Eu am vorbit şi cu cei de la Prefectură pentru a face demersurile necesare pentru a-i mobiliza şi pe primarii din Padeş şi Schela, care nu sunt de la mine din partid, sunt de la PSD, şi care trebuie să ajute la materializarea acestor proiecte. Trebuie să vedem ce statut au aceste drumuri, să facem studii de prefezabilitate, doamna ministru promiţându-mi că ministerul pe care îl conduce va plăti aceste studii. Avem o oportunitate extraordinară de a lega sudul ţării de nord-vestul judeţului şi nu cred că ar trebui s-o ratăm", spune Morega.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: