Ultima şansă a lui Pustai

Meciul Pandurii-Mediaş, de astăzi, de la ora 18.30, este decisiv pentru antrenorul Cristi Pustai.  Dacă Pandurii nu va câştiga, atunci antrenorul Pustai ar putea pleca de la echipa gorjeană. Conducerea a blocat primele şi salariile până când echipa aduce cinci puncte în trei partide. Pandurii a luat trei puncte în meciul cu Dinamo, a pierdut cu CFR, iar acum mai are o şansă.

Antrenorul Cristi Pustai se bazează pe doi jucători importanţi astăzi, Matulevicius şi Anton, dar şi pe ideea că meciurile din deplasare au fost mai bune decât cele de acasă. Surse din interiorul CS Pandurii spun că cei din conducere au avut deja o discuţie cu Petre Grigoraş, fostul antrenor al echipei. El a declarat ulterior jurnaliştilor că nu ar spune NU unei oferte bune venită de la Pandurii. Alte surse spun că Grigoraş ar fi pus condiţii greu de îndeplinit pentru a veni la Pandurii. El ar fi cerut ca în schimbul semnării unui contract să plece câţiva oficiali de la Pandurii.

Un alt antrenor aflat în vizorului staffului de la Pandurii este Sorin Cârţu. Şi el a fost în trecut pe banca tehnică a pandurilor Tehnicianul din Craiova ar fi dorit de acţionarul echipelor de juniori de la Pandurii, Ion Călinoiu. Rămâne de văzut ce decizie vor lua oficialii clubului în cazul în care echipa va pierde. Până atunci, hai Pandurii!

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: