Ultimele noutăţi din minerit şi energie, la Gorj Tv

Emisiunea Mine Energie vă propune astăzi să vedeţi un reportaj în exclusivitate despre cum trăiesc locuitorii satului Roşiuţa din municipiul Motru, sat grav afectat de cele două exploatări miniere Lupoaia şi Roşiuţa.

Tot astăzi aflaţi care sunt proiectele de viitor ale directorului Carierei Roşiuţa, Florentin Gheorghescu şi câte locuri de muncă vor fi create la cariera în perioada următoare. Nu în ultimul rând vom afla ce au discutat sindicatele conduse de Marin Condescu în cele patru zile cât au stat în staţiunea Cap Aurora.

În cadrul emisiunii de astăzi vom vedea şi care au fost reacţiile rovinărenilor după ce vântul a acoperit din nou oraşul cu cenuşa de la depozitul Complexului Energetic Rovinari şi care sunt promisiunile complexului în acest sens precum şi ce amenzi riscă din partea Gărzii de Mediu. În atenţia noastră va sta din nou cazul Şova şi vom afla care au fost răspunsurile celor doi directori ai complexelor Turceni şi Rovinari cu privire la adresele înaintate de senatorul Dan Şova. Toate acestea la Mine Energie, astăzi de la 17.15, realizator Camelia SUCIU.    

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: