Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un agent de pază a rănit o minoră de 16 ani

Marţi, 22 mai a.c., la orele 19:30, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de dispecerul de serviciu din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu, despre faptul că într-o intersecţie din municipiul Târgu-Jiu, un agent de pază a folosit un pistol cu bile şi a rănit o elevă la picior.

Imediat, la faţa locului a ajuns o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu.

Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că agentul de pază, B.G., de 36 ani, din Târgu-Jiu, aflându-se în apropierea punctului de pază unde îşi desfăşura activitatea, a folosit un pistol de jucărie cu bile din plastic ce aparţinea fiului său minor.

La un moment dat o bilă din plastic a atins o minoră de 16 ani, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe B.G. pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu amendă în valoare de 200 lei.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: