Un angajat al Prefecturii, ameninţat de fostul primar Voica

Blesteme grele și zeci de reclamații. De asta are parte Liviu Diaconescu, șeful Compartimentului Juridic din cadrul Prefecturii Gorj, care a devenit ținta directă a atacurilor fostului primar de la Săcelu, Ion Voica. Acesta susține că validarea Consiliului Local Săcelu și alegerea viceprimarului în localitate s-a făcut cu abuz de putere din partea Prefecturii.

Fostul primar de la Săcelu, Ion Voica, pare să fi găsit un responsabil pentru eșecul său, Liviu Diaconescu, șeful Serviciului de Legalitatea Documentelor din cadrul Prefecturii Gorj. Voica îi trimite lui Diaconescu mesaje de ameninţare. “Să dea Dumnezeu, așa cum i-am spus lui Diaconescu, să primească ceea ce merită și când uită în ochii celor handicapați să-și aducă aminte de blestemul de la mine. Nu am de ce să retrag ceea ce am spus”, este blestemul pe care Voica i l-a trimis într-unul din mesaje lui Liviu Diaconescu. Până acum, împotriva sa și a Prefecturii au fost depuse 7 plângeri. “Domnul Voica chiar nu a înțeles că a pierdut alegerile. Îmi trimite tot felul de mesaje, dar nu mă sperie”, a declarat  Liviu Diaconescu. Și asta nu e tot. Voica susține că are deja redactate peste 30 de plângeri pe care le va depune la instituțiile statului. “Sunt nemulțumit de ordinul dat de prefect. Am făcut o plângere prealabilă la Prefectură și la Consiliul Local pentru că nu era prefectul în drept să treacă pe ordinul prefectului alegerea viceprimarului și constituirea comisiilor. Ăsta este atributul Consiliului Local. Că ei au avut interese este altceva. Am scrise până acum, pe care urmează să le trimit instituțiilor statului abilitate, peste 30 de plângeri împotriva lui Liviu Diaconescu și a Prefecturii Gorj”, a mai declarat Ion Voica, fostul primar de la Săcelu.

SUPĂRARE

De fapt, Prefectura Gorj a intervenit atunci când la Primăria Săcelu era aproape imposibilă constituirea Consiliului Local deoarece secretarul primăriei intrase în concediu, iar Voica, deşi avea obligaţia să delege atribuțiile de secretar de urgență unei alte persoane, nu a făcut-o.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: