Un angajat de la Penitenciar a murit în taxi, în drum spre spital

A chemat taxiul să-l ducă la spital pentru că se simţea rău, dar nu a mai ajuns. Vorbim de un angajat al Penitenciarului Târgu-Jiu în vârstă de 43 de ani care a decedat ieri dimineaţă în taxiul, care trebuia să-l ducă la spital pentru că de mai multe zile avea dureri în zona pieptului. Şoferul a ajuns prea târziu la cea mai apropiată unitate spitalicească, iar medicii de aici nu au făcut altceva decât să-i constate decesul. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia în urma căreia va fi stabilită cauza morţii.

Târgujianul avea 43 de ani şi lucra la pază în Penitenciarul Târgu-Jiu. Ieri acesta a chemat taxiul să-l ducă la spital. Taximetristul l-a dus imediat pe bărbat la cea mai apropiată unitate spitalicească, însă a fost prea târziu. „Din câte am înţeles de la taximetrist bărbatul a solicitat taxiul şi i-a indicat locul unde trebuia să ajungă, adică la Spitalul Tudor Vladimirescu. Fuma când a urcat  în maşină şi la prima curbă i s-a făcut brusc rău. Taximetristul ne-a spus că l-a întrebat ce are, nu i-a răspuns şi l-a adus la cea mai apropiată unitate spitalicească. Când a ajuns aici era deja decedat”, a declarat Cristina Căliman, director medical la Spitalul Judeţean.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării necropsiei în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului. Medicii i-au în calcul un infarct sau un accident vascular.

Morga nu are frigidere

După ce i se va efectua necropsia, bărbatul va fi predat de urgenţă familiei pentru că de aproximativ o săptămână frigiderele în care erau ţinute cadavrele dar şi probele rezultate în urma necropsiilor s-au defectat. În acest moment nu se pune problema achiziţionării altor frigidere noi, ci ar trebuie reparate. Şi aici sunt probleme pentru că singurul angajat al spitalului care se ocupa de acest lucru s-a pensionat, iar acest serviciu trebuie acum externalizat.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: