Un angajat Transloc riscă o amendă de 50.000 de lei

Consilierul local liberal Mihai Paraschiv a confirmat că și-a depus candidatura pentru postul de director general al societății Transloc SA Târgu Jiu, dar spune că persoana care a dezvăluit asta presei riscă o amendă de 50.000 de lei.

“Odată cu adoptarea, inclusiv de către România, a regulamentului pentru protecția datelor cu caracter personal, mi s-a oferit posibilitatea de a-mi fi protejate datele cu caracter personal pe perioada selecției. O singură persoană din societatea respectivă știa numele candidaților, cea care a făcut înscrierea efectivă a candidaților”, a spus Paraschiv la TV Sud.

Acesta a spus că va face plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. “În presă au apărut patru nume din cei șapte candidați, deci cineva și-a asumat amenda de 50.000 de lei minimum pentru divulgarea acestor date când și-a permis să încalce opțiunea candidaților”, a spus consilierul local.

Luni ar fi trebuit să aibă loc o ședință extraordinară de consiliu local, la solicitarea aleșilor de la PSD-ALDE, dar nu a fost cvorum. Ar mai fi fost nevoie de prezența unui consilier. A lipsit inclusiv viceprimarul PSD Aurel Popescu. Aleșii își doreau să fie anulată procedura de selecție a directorilor de la Transloc. (M.M.)

Vizualizări: 2,932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: