Un celebru om de afaceri a aterizat pe Aerodromul ”Barza”

Fondatorul Clinicii Regina Maria, Wargha Enayati, a aterizat în această dimineașă pe aerodromul din județul Gorj, comuna Dănești, ce aparține omului de afaceri Mihai Merlușcă. Pe pagina de Facebook a Aerodromului a fost postată o fotografie în care apare celebrul jurat de la emisiunea Imperiul Leilor, Wargha Enayati, dar și antreprenorul gorjean Eduard Fariseu, cel care a reușit să obțină finanțare pentru compania sa în energie. 

”Imperiul leilor a aterizat la Targu-Jiu, aerodrom Barza, Dr Wargha Enayati, fondatorul reţelei private Regina Maria, împreună cu Cristina Bâtlan (Musette), vor dezvolta afacerea în zona noastră a tanarului gorjean Eduard Fariseu (Opvarmning).
Mulțumim Eduard, avem nevoie de cât mai mulți tineri ca tine.
Ne bucuram ca aceasta nebunie a noastră, Aerodrom Barza, este din ce in ce mai mult utilizat și sprijină Gorjul gratuit”, este mesajul celor de la aerodrom.

Aerodromul de la Barza reprezintă o facilitate uriașă pentru județul Gorj. Investiția a fost dezvoltată de un antreprenor local, Mihai Merlușcă, în timp ce autoritățile județene au spus pas unei oportunități de realizare a unui aerodrom de zeci de milioane de euro la Stănești. Aeroclubul României demarase discuții cu primăria Stănești pentru punerea la dispoziție a terenului pe care a fost în trecut un aerodrom, însă autoritățile au preferat ca acea suprafață să-și păstreze destinația de izlaz decât să-l cedeze pentru o investiție de 20 de milioane de euro. 

Vizualizări: 3,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: