Un consilier local din Târgu Jiu face audiențe online

Consilierul municipal social-democrat Luis Popa vrea să ofere audiențe online cetățenilor care se confruntă cu diverse probleme. Acesta și-a făcut public și un număr de telefon, tocmai pentru ca târgujienii să îi poată semnala anumite nemulțumiri pe care le au.

Luis Popa spune că a primit zeci de sesizări de la oameni. Consilierul local spune că mai mulți comercianți din Piața 9 Mai se plâng că sunt nevoiți să plătească chirie și iarna, deși vânzările nu merg ca vara. Popa spune că are în plan un proiect în acest sens.

”Deja am început să primesc sesizări din partea cetățenilor. Până în prezent cred că am primit peste 30 de astfel de sesizări. Oamenii ridică probleme legate de iluminatul stradal, de branșarea la rețeaua de apă și canalizare, mă refer la cei din zona Drăgoieni. Mai este o problemă a celor din Piața Mică. Voi purta o discuție cu cei de la Edilitara pentru rezolvarea problemelor. Oamenii spun că plătesc chirie și iarna, atunci când este foarte frig, iar vânzările nu sunt atât de bune. Voi mai face și audiențe online cu diferiți cetățeni care vor să discute cu mine pe video”, a spus Luis Popa, consilierul social-democrat.    

Vizualizări: 1,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: