Un deputat crede că parlamentarii de Gorj au consumat degeaba banii publici

Deputatul de Gorj Scarlat Iriza crede că cei 11 parlamentari de Gorj, printre care se află şi el, nu au realizări pe măsura banilor publici consumaţi. Acesta le cere parlamentarilor să facă o strategie comună, pentru a nu irosi şi ultimul an de mandat.

COMUNICAT

După trei ani de mandat ca parlamentari de Gorj, cei 11 senatori şi deputaţi, printre care se numără şi subsemnatul, nu pot face dovada că au contribuit, la modul real, la stoparea declinului economic, social şi cultural al acestui judeţ.

Având în vedere disproporţia uriaşă între costurile de bani publici cu care funcţionează cei 11 parlamentari şi beneficiile efective pe care mai degrabă nu le aduc gorjenilor, propun ca în cel mult două săptămâni să organizăm o întâlnire de lucru în cadrul căreia să stabilim, de comun acord, obiectivele comune ale celor 11 parlamentari de Gorj, în beneficiul acestui judeţ, în funcţie de nevoile de intervenţie prioritare.

Dacă nu vom stabili nişte obiective comune şi dacă nu vom acţiona în echipă pentru îndeplinirea lor, există riscul să fie irosit şi ultimul an din actualele mandate de parlamentari, fapt care ar accentua declinul economic, social şi cultural al Gorjului.

iriza

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: