Un director de la CE Rovinari, propus spre demitere în CA

Sindicaliştii de la Complexul Energetic Rovinari continuă demersurile lor de a-l destitui din funcţia de director al Direcţiei de Dezvoltare pe şeful uneperiştilor gorjeni, Marius Vlaicu. Constantin Mitrescu, şeful Sindicatului Energia Rovinari, vrea ca acest lucru să se întâmple în următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie din cadrul complexului. Între timp, UNPR Gorj încă mai vânează funcţii în mineritul şi energia din Oltenia.

Marius Vlaicu, preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), filiala Gorj, ar putea rămâne fără funcţia în care a fost recent instalat chiar după următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie de la CE Rovinari. Chiar dacă nu au drept de vot, sindicaliştii spun că vor cere demiterea cu această ocazie. „În următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie o să cerem desfiinţarea direcţiei la care este domnul Vlaicu director. Nu avem drept de vot în şedinţă dar avem dreptul la opinie. Sincer acum nici sindicatele nu prea mai ai ce să facă, au şi ele activităţi limitate. E ultimul lucru pe care îl mai putem face”, a declarat Constantin Mitrescu. 

Vlaicu, afectat de atacurile sindicaliştilor

La mai bine de o săptămână de la declanşarea scandalului generat de numirea lui Vlaicu la CE Rovinari, acesta a declarat la Radio Târgu Jiu că a fost afectat de atacurile sindicaliştilor. „Personal vă spun că e normal să fiu afectat pentru că m-am pregătit de-a lungul carierei mele profesionale, sunt absolvent de energetică şi chiar de centrale termice, am fost chiar şef de promoţie. E normal să fiu afectat”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, la Radio Târgu Jiu.  

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: