Un drum judeţean din Tismana, uşor de confundat cu o uliţă

Drumul care duce spre Sadu ar putea avea un concurent. Drumul Judeţean 672 care traversează oraşul Tismana arată aproape la fel. Şoferii sunt îngroziţi de starea drumului. Autorităţile judeţene promit însă că acesta va intra intr-un program de reabilitare.

Drumul judeţean 672 care duce spre Mănăstirea Tismana este presărat cu gropi şi denivelări dintr-un capăt într-altul. „Uitaţi-vă şi dumneavoastră cum arată. La fel ca toate drumurile din Gorj. Nu s-a mai făcut nimic la el de când a fost construit pe vremea comunistă. Numai ce am dus maşina în service pentru a-i face direcţia, i-am schimbat capetele de bară, din cauza drumurilor”, susţine un şofer din Tismana.

Deşi până acum nu s-au făcut decât plombări parţiale, autorităţile judeţene susţin că tronsonul va intra în modernizare cât de curând. „Tronsonul de Drum 672 la care faceţi referire va intra alături de alte drumuri judeţene în reabilitare printr-un program al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Documentaţia pentru acest tronson a mai fost depusă de câteva ori, însă banii de la Guvern s-au epuizat foarte repede şi nu a fost declarat cu finanţare. Sperăm că de această dată să obţinem banii, astfel încât să demarăm lucrările de modernizare”, susţine Adina Andriţoiu, purtător de cuvânt Consiliul Judeţean Gorj.

Pe lângă faptul că traversează un oraş, drumul judeţean 672 duce către un obiectiv turistic şi religios de o importanţă deosebită, cum este Mănăstirea Tismana. Cu toate acestea, drumul nu a beneficiat niciodată de modernizare de când a fost construit.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: