Un gorjean câştigă peste 400.000 euro din închirieri

Cei mai mulţi bani se fac în judeţul Gorj din închirierea bunurilor. De pe urma acestei meserii un gorjean a câştigat anul trecut nu mai puţin de 407.000 de euro, sumă ce îl plasează pe locul 27 într-un top realizat de site-ul money.ro pe judeţe, în ceea ce priveşte veniturile înregistrate şi declarate la Fisc.

Notarii, avocaţii şi doctorii din Gorj au fost lăsaţi în urmă în ceea ce priveşte veniturile pe anul 2010. Asta pentru că cel mai mare venit net anual declarat de o persoană fizică din judeţ este de 407.000 de euro, ce provine din cedarea folosinţei bunurilor, şi care  îl plasează pe poziţia 27 la nivel naţional. Într-un top realizat de site-ul Money.ro în ceea ce priveşte veniturile realizate e o persoană fizică, pe primul loc se situează un cetăţean din Sibiu, care a avut anul trecut un venit net de 4,68 milioane euro, obţinut din transferul titlurilor de valoare potrivit datelor ANAF. De asemenea, pe locul doi se situează un bucureştean  care a câştigat în 2010 2,8 milioane de euro din avocatură. Pe locul trei se plasează o persoană din Olt, care a realizat în 2010 2,69 mil. euro din alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi.

Cele 47 persoane fizice din ţară au realizat anul trecut venituri de peste 38 milioane euro. Cele mai bănoase meserii sunt, aşa cum reiese din top, cele de arhitect, avocat, comerţ şi piese şi accesorii pentru autovehicule.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: