Romanescu: Eu rămân primar și dacă voi fi exclus din PNL

Primarul Marcel Romanescu nu se teme că va fi dat afară din PNL după excluderea consilierului local Mihai Paraschiv. “Rămân primar al municipiului Târgu Jiu chiar dacă o parte dintre colegii din PNL va stabili, la un moment dat, să-l excludă pe Marcel Romanescu”, a fost mesajul primarului care a vrut, totodată, să le transmită colegilor din conducerea PNL Gorj că sunt mulți liberali care au lansat atacuri la persoana sa, dar care nu vor avea de suferit.

Joi, PNL Gorj urmează să voteze dacă Mihai Paraschiv va fi exclus din partid. Edilul liberal, Marcel Romanescu, regretă situația în care s-a ajuns, dar spune că nu îi e teamă că va fi următorul vizat. „Mihai Paraschiv n-a avut șansa pe care am avut-o eu, să candidez pentru o funcție în care să nu depind foarte mult de partid. Funcția de primar, în momentul acesta, și la o eventuală excludere rămâne valabilă. Adică rămân primar al municipiului Târgu Jiu chiar dacă o parte dintre colegii din PNL va stabili, la un moment dat, să-l excludă pe Marcel Romanescu. Mihai Paraschiv și-a făcut datoria cu vârf și îndesat față de această formațiune politică. De când este consilier, de când este membru PNL, a făcut tot ce a depins de el să demonstreze că PNL face opoziție la Gorj. A fost unul dintre cei mai incomozi consilieri locali”, a spus edilul Romanescu.

În plus, edilul îi arată cu degetul pe colegii din Biroul Politic Județean care îl atacă în spațiul public, dar care nu au avut de suferit din cauza acestui lucru: „El a fost permanent opozantul PSD și a celor care au încercat să intre în subiecte contradictorii cu PNL. El și-a apărat liderul de fiecare dată când a fost nevoie. N-a făcut altceva decât atunci când primarul Marcel Romanescu a fost atacat, să răspundă poate nu pe tonalitatea necesară, dar să răspundă unor atacuri venite din interiorul PNL. Sunt suficienți oameni care au făcut foarte mult rău PNL, din cadrul Biroului Permanent Județean. Ei nu vor păți niciodată nimic”.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: