Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PNL cere guvernului să renunțe la taxa pe companiile din energie

PNL Gorj solicită premierului Viorica Dăncilă să abroge Ordonanța 114/2018, pentru a nu periclita siguranța energetică a țării. Solicitarea vine în contextul protestelor începute acum șase zile în mineritul din Oltenia.

”Îi cer premierului SĂ ABROGE ordonanța care impune taxa de 2% pe cifra de afaceri pentru companiile din energie! Dacă nu abrogă taxa și nu tratează minerii cu respect, pune în pericol sistemul energetic național, iar asta este o problemă de siguranță națională care poate atrage repercusiuni legale. Am demonstrat că aceşti bani ar putea acoperi suma de 400 de lei pe lună pentru fiecare salariat. Salariații din CE Oltenia vor o creştere de 1.000 de lei net şi vouchere de vacanță, iar până acum s-au oferit 700 de lei brut”, a declarat președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

În cazul în care această ordonanță nu este abrogată, guvernanții periclitează siguranța sistemului energetic național, mai spus liberalii.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: