Un poliţist comunitar, accidentat grav pe trecerea de pietoni

După meciul de fotbal dintre Pandurii Târgu Jiu şi Poli Iaşi, un poliţist comunitar care fusese în misiune la stadionul Municipal a fost victima unui accident de circulaţie. Poliţistul Dragoş Marinescu de 35 de ani a fost lovit de o maşină chiar pe terecerea de pietoni când părăsea stadionul din Târgu Jiu.

Dragoș Marinescu plecase de la stadionul Municipal unde fusese în misiune cu colegii de la Poliţia Comunitară din Târgu Jiu, având obiectivul de a calma spiritele  printre suporteri la meciul cu Poli Iaşi. Imediat după finalul meciului, în jurul orei 21:00, acesta se îndrepta către casă, iar la o distanţă mică de Stadion, în cartierul CAM, pe Bulevardul 1 Mai, poliţistul s-a angajat să traverseze strada, pe trecerea de pietoni, fiind lovit în plin de un autoturism care circula cu viteză foarte mare.

Alexandru Chiriac, de 21 de ani, din Târgu Jiu, circula cu o viteză foarte mare, aruncând victima de pe trecerea de pietoni la câţiva metri distanţă. Dragoş Marinescu a suferit numeroase traumatisme fiind transportat de un echipaj SMURD la spitalul din Craiova, unde a fost operat imediat, ieri fiind trimis la Bucureşti pentru investigaţii la cap. „A suferit lovituri multiple, dar cel mai grav a fost lovit la cap. Noi am luat legătura cu domnul Arafat care a dispus transportul la Bucureşti după ce a fost operat de urgenţă la Craiova. Sperăm să nu fie ceva foarte grav şi să supravieţuiască”, a declarat ieri şeful Poliţiei Comunitare din Târgu Jiu, Ion Tudor.

Potrivit poliţiştilor care au sosit la faţa locului, tânărul care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,03 mg per litru alcool pur în aerul expirat. Şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: