Un primar din Gorj a sacrificat mai mulți porci din gospodărie ca să organizeze ”Ziua pensionarilor”

Petrecere mare azi în comuna Turburea, acolo unde este organizată ”Ziua Pensionarilor”. Nu mai puțin de 500 de vârstnici vor participa la evenimentul organiza de autoritățile locale. Pentru a nu cheltui foarte mulți bani din bugetul, edilul s-a oferit să sacrifice mai mulți porci din gospodărie pentru pregătirea mesei festive.

Petrecerea se ține în cantina din Turburea, acolo unde 500 de pensionari vor fi sărbători de autoritățile locale.

 ”Așa cum era normal, astăzi trebuie să cinstim bătrânii din comună pentru că este ziua lor. Cum este și sărbătoare în calendarul ortodox, am decis să organizăm o masă festivă în cantina noastră. Am pregătit aperitiv, tradiționalele sărmăluțe, friptură cu garnitură și salată, dulciuri, prăjituri, sucuri, vin și țuică. Atmosfera va fi întreținută de o formație de muzică populare din zona noastră”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Pentru a nu cheltui foarte mulți bani de la bugetul local, edilul a decis să sacrifice mai mulți porci din gospodăria proprie. ”Este un eveniment mare și cum toate s-au scumpit am zis să facem și un pic de economie la bugetul local. Am alocat peste acest eveniment 15.000 de lei în contextul în care eu am sacrificat porcii de la mine din gospodărie pentru sarmale, friptură și ce preparate s-au mai pregătit la cantină”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 7,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: