Un primar liberal nu mai stă după banii de la guvern

Autoritățile locale din comuna gorjeană Roșia de Amaradia continuă o lucrare începută în urmă cu câțiva ani pentru stoparea alunecărilor de teren din centrul civic al localității. Deși nu au mai fost probleme, primarul a decis să continue zidul de sprijin pe lângă șoseaua principală din comună și cu această ocazie va amenaja și o parcare.

Pentru această investiție s-a alocat de la bugetul local suma de 350.000 de lei. Lucrările au început și ar trebui să fie gata în 2 luni. ”În centrul civic al comunei s-a făcut acum câțiva ani o consolidare, pentru că erau alunecări de teren. Este vorba de acel zid de sprijin de la stadion și eu vreau să-l continui și pe partea cu drumul, chiar dacă nu au mai fost probleme. Aici vreau să împușc doi iepuri dintr-o dată, că odată cu zidul de sprijin o să amenajăm și o parcare de aproximativ 100 de metri”, a precizat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia.

În felul acesta, nu doar că drumul va fi sigur la fel ca restul clădirilor din zonă, dar va fi fluidizat și traficul rutier. ”Vorbim de centrul civic al comunei, acolo unde sunt primăria, școala, farmacia, biserica și magazinele sătești. Odată cu parcarea o să fluidizăm și traficul rutier în zonă, pentru că majoritatea care aveau treabă și veneau în centru lăsau mașinile în stradă. În plus, aici este și sala de festivități unde se organizează tot felul de evenimente, dar și zona unde se fac zilele comunei. Pentru că anul acesta nu le mai facem, am profitat de acest lucru, dar și de bani, și ne-am apucat de treabă”, a mai spus primarul din Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 1,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: