Un primar nu şi-a dat autorizaţie de construire a unui teren de fotbal

Primarul din Licurici, Doru Liviu Drăgulescu, este aproape de a primi o amenda usturătoare de la Inspectoratul de Stat in Construcţii deoarece a demarat construirea unui teren de fotbal fără să-şi dea autorizaţie si fără acordul cetăţenilor din imediata apropiere. De fapt, amenda ar putea costa mai mult decât terenul de fotbal.

Investiţiile importante au rămas tot la stadiul de proiect  însa când vine vorba de fotbal, s-au găsit resurse.  Utilajele au lucrat din plin  pentru un moft al unor aleşi locali. Primarul Liviu Drăgulescu susţine că în mandatul trecut nu a avut bani pentru proiecte importante cum ar fi apa şi canalizarea însă pentru terenul de fotbal s-au găsit bani. 

Primarul din Licurici riscă să primească amendă de la Inspectoratul de Stat în Construcţii în cuantum de 100 de mii de lei.

Terenul nu a costat, amendat e scumpă

A început lucrările şi fără autorizaţie deşi era obligaţia lui să-şi elibereze autorizaţie, dar chiar edilul se plânge de birocraţia din primăria Licurici. „Terenul de fotbal nu a costat niciun ban. Avem aici tineri în comună care vor să joace fotbal şi ne-au rugat să nivelăm acolo terenul Se strâng 10-15 tineri în week-end să joace fotbal. Am profitat că este aici o firmă care face lucrări la o sondă şi ne-au dat şi nouă un utilaj să nivelăm terenul. Am primit sesizare că e zgomot, dar zgomot e şi în oraş. Nu e în fiecare zi ci doar la sfârşit de săptămână. Nu am făcut proiect şi nu am autorizaţie că până făceam acest document, pleca firma cu utilajul Acum vreau să-l închid, să pun gazon ca să nu intre animalele că acolo era izlaz. Ar trebui făcute şi drumuri, apă, canalizare, dar nu am primit fonduri. Poate pe viitor”, a explicat primarul.

NEMULŢUMIRI

Oamenii din Licurici susţin că nu aveau nevoie de teren de fotbal. „Noi nu avem drumuri, apă canalizare, dar facem teren de fotbal. Nici nu prea are cine să joace fotbal. Copiii mei sunt plecaţi. Se face praf, e gălăgie, nu avem unde să ne mai păştem vitele. Acum la alegeri ne-a promis din nou şi sperăm să-şi ţină cuvântul”, spune un localnic.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: