Un proxenet și un scandalagiu, încarcerați

Poliţiştii din cadrul I.P.J Gorj, Serviciul Investigaţii Criminale, au reţinut un bărbat, pe numele căruia a fost emis un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 5 ani pentru comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi complicitate la infracţiunea de proxenetism.

Poliţiştii l-au depistat pe C.V., de 60 ani, pe raza municipiului Târgu Jiu. Acesta fiind  reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând a fi încarcerat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Tot în Târgu Jiu a fost depistat și P. B., de 25 ani, din mun. Târgu-Jiu, judeţul Gorj, condamnat la o pedeapsă de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În cursul anului 2011, P.B., în timp ce se afla în incinta unui Club de pe raza municipiului Târgu Jiu , a săvârşit acte de violenţă asupra altor persoane, a proferat injurii şi ameninţări şi alte manifestări de natură a produce scandal public, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapt care a dus la indignarea tuturor consumatorilor. (M.B.)

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: