Un târgujian, victima unui incendiu

Un târgujian a fost la un pas de moarte după ce apartamentul în care locuia în zona CAM a fost cuprins de flăcări. Sorin Negrea era singur acasă în momentul în care a izbucnit incendiul. Mirosul de fum a ajuns la vecini, care au anunţat imediat pompierii. Încă nu se ştie cauza exactă a incendiului, însă cel mai probabil flăcările au pornit de la o ţigară lăsată aprinsă.

„Era singur şi cred că a uitat o ţigară aprinsă. Am simţit miros de fum şi vecinul de la etajul doi a încercat să spargă uşa atunci cred că a avut loc şi o explozie pentru că s-au spart geamurile. Nu a putut intra în casă din cauza fumului dens şi a flăcărilor. Pompierii au intrat pe geam şi l-au găsit pe proprietar în pat”.

Bărbatul a fost găsit la timp de pompierii care l-au scos imediat din locuinţă. O salvare l-a transportat pe acesta la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Bărbatul era conştient, însă avea arsuri la nivelul feţei şi a membrelor. „Bine că scăpă amărâtul de el că are şi el un copil. Rămasa fără nimic acum. Este sub cerul liber“.

Nu numai apartamentul din care a izbucnit incendiul a fost afectat ci şi locuinţele vecini care s-au umplut de fum. Mai mult decât atât şi  o societare comercială care se afla la parterul blocului, dar şi filiera unei bănci au avut de suferit. Toată apa cu care pompierii au stins flăcările s-a scurs în cele două locaţii.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: