Unde poţi depune CV-ul dacă vrei un job la Mall

Circa 1000 de locuri de muncă vor fi disponibile în cadrul Mall-ului ce va funcţiona din luna octombrie la Târgu Jiu. Cei de la  Fondul de Investiţii NEPI au pus la dispoziţia celor interesaţi să lucreze în cadrul acestui centru comercial două adrese de mail la care să trimită CV-urile. Odată înregistrate în baza de date, documentele vor fi puse la dispoziţia magazinelor care vor funcţiona în cadrul acestui centru.

Conform reprezentanţilor Fondului de Investiţii New Europe Property Investments (NEPI), centrul comercial se va numi Shopping City Târgu Jiu şi va fi deschis în cursul lunii octombrie. Complexul comercial va avea un mix de magazine, începând cu hypermarketul Carrefour şi continuând cu magazine de servicii, fashion şi accesorii, bijuterii, încălţăminte şi articole sportive. În plus, centrul comercial va beneficia de o zonă de distracţie, cu loc de joacă pentru copii, un food-court generos cu terasa exterioară, cafenele, restaurante, centru de distracţie, cazino şi cinematograf.

În prezent se lucrează intens la construcţia centrului comercial, lucrările fiind într-un stadiu destul de avansat, mai ales că în perioada de iarnă s-a lucrat fără oprire.

1000 de locuri de muncă

Centrul comercial va crea o multitudine de locuri de muncă, la diferitele firme care vor funcţiona aici. Angajările se vor face cu două-trei luni înainte de deschiderea Mall-ului. „Estimăm un număr de aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă care vor fi create atât în cadrul magazinelor ce vor funcţiona în Shopping City Târgu Jiu cât şi în cadrul activităţilor de administrare şi întreţinere a centrului. Toate CV-urile pe care le primim sunt colectate într-o bază de date care va fi pusă la dispoziţia partenerilor noştri comerciali din cadrul Shopping City Târgu Jiu. Doritorii îşi pot trimite CV-urile la următoarele adrese: [email protected] şi [email protected]”, a declarat Iulian Rusu, reprezentantul Fondului de Investiţii New Europe Property Investments, cu precizarea că, respectivele companii care vor deschide magazine în cadrul centrului comercial îşi vor publica şi propriile anunţuri de angajare.  

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: