Universitatea Craiova a făcut uitat eşecul de la Tibilisi

Universitatea Craiova a mai spălat din imaginea lăsată de umilinţa istorică din Georgia. Echipa lui Cristiano Bergodi a reuşit o victorie în faţa celor de la Astra, impunându-se cu scorul de 2-0.

Cristiano Bergodi, ameninţat cu demiterea, a schimbat patru dintre titularii din meciul disputat anterior în Europa League, la meciul cu Astra, sperând să-şi salveze postul. Şi a rezşit să schimbe jocul, echipa sa impunându-se cu scorul de 2-0. Craiova a ajuns astfel la 6 puncte în Liga 1 după meciul cu Astra, iar Dan Nistor este încântat de modul în care echipa a reacționat după eșecul rușinos de la Tbilisi (1-2).

Nistor nu concepe ca oltenii să rateze prezența în play-off, după ce în sezonul trecut Craiova a jucat cu titlul pe masă. „În prima repriză i-am demolat, nu-și găseau locul pe teren, apoi am oprit motoarele. A fost un simplu accident, cu siguranță nu se va repeta foarte curând. Să demonstrăm în campionat și în Cupă că a fost un accident. Am avut puține zile de odihnă, asta s-a văzut în primele două meciuri. Dar azi am arătat o altă față. Vrem să câștigăm fiecare meci, să ne calificăm în play-off și apoi o să vedem ce va fi”, a spus Dan Nistor, după victoria cu giurgiuvenii.

Fostul dinamovist se gândește deja și la meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor. Craiova are trei jucători convocați: Dan Nistor, Alex Cicâldău și Nicușor Bancu.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: