Universitatea Craiova mai aduce trei jucători

Finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, le-a dat satisfacţie fanilor Craiovei şi a renunţat şi la preparatorul fizic Cornel Blejan. În ceea ce priveşte lotul, Rotaru îi promite noului antrenor trei jucători cu care oltenii negociază de zor.

Lotul Craiovei ar mai putea fi completat în următoarea perioadă, după numirea unui nou antrenor. „Simțim nevoia să ne întărim și negociem cu trei jucători. Unul dintre ei și-a cerut rezilierea contractului, iar pentru altul, din România, am făcut o ofertă, dar a fost refuzată. O să mai discutăm. Primii doi sunt români. Al treilea este străin, un internațional din Europa de Est. Impresarii lui visează să-l ducă la Galatasaray și Besiktas”, a afirmat Rotaru despre jucătorii cu care negociază.

Finanţatorul Universităţii Craiova le-a oferit satisfacţie şi suporterilor din Peluza Nord, care au solicitat în mai multe rânduri renunţarea la antrenorul principal Cornel Papură precum şi la preparatorul fizic Cornel Blejan. Conform Pro Sport, galeria i-a catalogat drept „marionete” pe cei doi angajaţi ai clubului şi i-au reproşat lui Rotaru că „se joacă de-a Gigi Becali”, cerând plecarea lui Papură şi Blejan.

Astfel că, după Cornel Papură a venit rândul preparatorului fizic Cornel Blejan să-şi rezilieze contractul cu gruparea din Bănie. Papură şi Blejan se aflau în cadrul clubului din 2013, fiind alături de Mihai Rotaru de la începutul proiectului CS Universitatea Craiova. Blejan a fost preparator fizic în toţi aceşti ani, iar Papură a îndeplinit diverse funcţii în club.

În locul lui Cornel Blejan, Universitatea Craiova a adus doi preparatori fizici străini, pe portughezul Rui Santos, cel care se ocupă de latura de fitness, de exerciţiile la sala de forţă, şi pe scoţianul Ian Coll, cel care pregăteşte antrenamentele pe parte fizică.

Vizualizări: 1,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: