Pandurii analizează scenarii, dar nu ştie unde va juca din vară

Clubul Pandurii nu a luat încă o decizie asupra terenului pe care va evolua în viitorul sezon, dar trebuie să o facă în scurt timp. Echipa din Târgu Jiu este în procedură de certificare pentru a evolua în Liga 2 şi sezonul următor şi trebuie să depună documente referitoare la stadionul pe care va evolua.

Deocamdată la Pandurii nu s-a luat o decizie legată de stadionul pe care echipa va disputa meciurile de pe teren propriu în viitorul sezon de Liga 2.  Au fost avansate diferite scenarii, fiind luate în calcul şi posibilităţile de a juca pe terenurile din Motru sau Rovinari, dar directorul sportiv Camilian Floroiu spune că sunt variante de lucru deocamdată, în eventualitatea în care echipa nu va mai fi primită pe stadionul din Târgu Jiu. „Încă nu am stabilit nimic legat de a juca la Motru sau la Rovinari, sunt doar scenarii pentru cazul în care ni se va interzice accesul pe stadionul din Târgu Jiu sau nu se va respecta acel contract de comodat. Noi nu ne dorim neapărat să mergem către o altă localitate, ne dorim ca Pandurii să joace în continuare la Târgu Jiu, mai ales că este stadionul care s-a construit datorită performanţelor obţinute de Pandurii”, a spus Floroiu, precizând că se mai poartă discuţii atât pentru continuarea vechiului contract de comodat sau chiar pentru semnarea altuia nou.

Floroiu speră să găsească înțelegere la Târgu Jiu: „Dacă nu vom reuşi să obţinem acordul şi înţelegerea Primăriei Târgu Jiu se ia în calcul şi aceste scenarii, dar momentan încă purtăm discuţii pentru continuarea vechiului contract de comodat şi apelăm şi la înţelegerea celor care conduc destinele judeţului şi a oraşului Târgu Jiu, pentru că acel contract trebuie prelungit cu acei ani în care Pandurii nu a putut juca pe stadion. Dar dacă nu se va ajunge la nici un fel de acord vom solicita din nou să încheiem un alt contract de comodat pentru că ne dorim din suflet ca echipa Pandurii să rămână aici şi să joace la Târgu Jiu. Mai ales că acest teren, pentru care echipa a pribegit mulţi ani prin alte judeţe, a fost construit de clubul Pandurii, care ar trebui să îl poată folosi în continuare”.

Contractul de comodat, pe care Pandurii l-a semnat pe 15 ani cu Primăria Târgu Jiu, nu a ajuns încă la termen, pentru că echipa locală nu a putut folosi stadionul timp de cinci ani din cei 15 în care l-a avut în comodat şi nu a putut beneficia de investiţiile făcute în acest stadion în perioada în care a jucat la Severin, la Motru sau pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 533

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: