Un fost pandur merge să joace pentru titlu în Serbia

Fostul fundaş al echipei Pandurii Târgu Jiu, Marko Momcilovic, nu mai este dorit de FCSB, dar nu duce lipsă de oferte. După şapte ani petrecuţi în România, la Pandurii şi FCSB, acesta va merge să se bată la titlu pentru o echipă din ţara sa natală.

Gigi Becali vrea să renunţe la unul dintre cei mai vechi jucători din lot, sârbul Marko Momcilovic, pe care l-a luat de la Pandurii Târgu Jiu în 2016. Momcilovic era un jucător de bază la Târgu Jiu, el fiind adus în campania din 2013 la Pandurii, atunci când echipa a evoluat în grupele Europa League.

Becali a recunoscut că vrea să scape de Marko Momcilovic, fiind nemulţumit de aportul jucătorului după o accidentare. "Momcilovic, i-am dat o grămadă de bani, e adevărat. Eu sunt mulţumit de băiat, dar el s-a accidentat nu a jucat un an jumate, nu e vina lui. I-am dat banii, 15.000 pe lună", a explicat Gigi Becali, încercând să arate că nu este deloc supărat pe fotbalist dar nu-l mai poate păstra: „Eu m-am pus să salvez vaporul meu, să nu se înece vaporul meu. Şi de pe vaporul meu am aruncat şi eu de pe bord câţiva saci de grâu, de porumb, din care nu mai aveam nevoie să mănânc, ca să salvez corabia".

Marko Momcilovic nu va rămâne foarte mult timp liber de contract. Presa din Serbia a anunţat că cele două mari cluburi ale Serbiei, din Belgrad, Partizan şi Steaua Roşie, vor duce o luptă la baionetă pentru a obţine semnătura fotbalistului cotat de Transfermarkt la 200.000 de euro.

Faptul că poate evolua atât ca fundaş central, cât şi fundaş stânga, reprezintă un mare avantaj pentru jucător, chiar dacă nu mai este la prima tinereţe.

Marko Momcilovic este născut la Leskovac, iar în cariera sa a mai evoluat pentru Radnicki, Bobiste, Dubocica, Javor şi Pandurii Târgu Jiu. Acesta se află în România din 2013, timp în care a adunat peste 150 de partide în Liga 1, cele mai multe, 86, jucându-le pentru Pandurii, unde a marcat de nouă ori.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: