Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cea mai mare realizare a CSM, revenirea suporterilor la sală

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a încheiat prematur primul său sezon în Liga Naţională, dar se poate lăuda  cu o performanţă, readucerea la sală a iubitorilor acestui sport. Formaţia antrenată de Claudiu Alionescu a intrat în vacanţă după ce federaţia a transmis că acest sezon va fi anulat.

Antrenorul Claudiu Alionescu şi-a anunţat deja jucătorii că sezonul de baschet s-a încheiat ,după ce Federaţia Română de Baschet a decis anularea acestuia.

Echipa de baschet masculin a CSM a bifat însă un debut bun în prima competiţie de baschet naţională, iar cel mai important lucru pe care l-au realizat elevii lui Alionescu, în primul sezon din istoria clubului, a fost faptul că au reuşit să readucă suporterii în tribune şi bucuria baschetului spectacol în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.  „Aşa cum era de aşteptat, a venit şi oficial anularea sezonului 2019 - 2020 al LNBM. Astfel, punem capăt prematur muncii începute anul trecut. A fost un început de drum greu, cu multe obstacole, pe care am reuşit să îl parcurgem mai mult de jumătate şi, zic eu, mereu în direcţia bună”, a spus antrenorul Claudiu Alionescu, după anunţarea finalului de sezon, mulţumind, prin intermediul site-ului oficial, conducerii clubului, jucătorilor şi, mai ales, suporterilor care au revenit la sală: „Aş vrea să mulţumesc conducerii CSM Târgu Jiu pentru încrederea şi suportul total arătat în acest an de pionierat. Aş vrea să mulţumesc şi jucătorilor pentru că au acceptat cu inima deschisă să vină alături de noi în acest proiect şi bineînţeles pentru întreaga muncă depusă pentru realizarea obiectivelor propuse. Vreau să le mulţumesc în mod special şi fanilor care au fost mereu aproape de noi, mai ales în momentele când echipa îşi căuta o indentitate, iar rezultatele întârziau să apară. Fanii au fost însă admirabili şi au avut încredere în noi”.

Luaţi prin surpindere, în vara anului trecut, de decizia luată de FR Baschet de a invita echipa CSM Târgu Jiu în Liga Naţională, iubitorii de baschet s-au regrupat în jurul noii echipe locale şi au venit în număr din ce în ce mai mare la Sala Sporturilor.

Vizualizări: 360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: