UNPR îşi desemnează candidatul la europarlamentare

UNPR-iştii din întreaga ţară se vor reuni astăzi pentru a finaliza strategia pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Prim-vicepreşedintele progresiştilor gorjeni, Marius Vlaicu, a anunţat că partidul din care face parte va primi un loc eligibil la nivel naţional la alegerile europarlamentare.

O delegaţie formată din 10 reprezentanţi ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României filiala Gorj se va deplasa astăzi la Bucureşti pentru a participa la Consiliul Naţional ce se va desfăşura la Palatul Parlamentului. Prim-vicele Marius Vlaicu spune că se vor analiza strategiile pentru alegerile din 2014. „Împreună cu domnul Cocină şi alţi reprezentanţi ai studenţilor, tineretului şi organizaţiei de femei voi participa la reuniunea Consiliului Naţional. În cadrul întâlnirii se va prezenta o strategie a UNPR, după ce mai mulţi parlamentari PP-DD au trecut la UNPR. De asemenea, se va dezbate strategia partidului pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. La nivel central, un reprezentant al UNPR se va afla pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare”, a declarat Marius Vlaicu.

UNPR Gorj nu va avea candidat la alegerile europarlamentare. „La Gorj, nu vom avea candidat la europarlamentare din cauză că nu am trecut pragul la alegerile locale. Nu am intrat în Consiliul Judeţean şi nu avem reprezentanţi în consiliile locale orăşeneşti, cu excepţia Consiliului Local Tismana şi Consiliului Local Turceni, unde avem câte un reprezentant. În ţară sunt organizaţii mult mai puternice, care îşi vor disputa locul eligibil de la europarlamentare. La nivel de UNPR Gorj, vom sprijini candidaţii PSD”, a mai precizat Vlaicu.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: