Urmărit internaţional, prins de poliţiştii gorjeni

Un hunedorean dat în urmărire generală de autorităţile germane pentru înşelăciune, a fost prins de poliţiştii gorjeni în localitatea Tismana. Pe numele tânărului în vârstă de 22 de ani fusese emis mandat de arestare preventivă de către autorităţile germane.

Tânărul a fost prins de poliţişti în timpul unei acţiuni ce a avut drept scop depistarea persoanelor urmărite naţional şi internaţional. „În dimineaţa zilei de 3 august poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj l-au depistat pe Ilie B., de 22 ani, din judeţul Hunedoara, urmărit internaţional, întrucât pe numele său autorităţile judiciare germane au emis mandat european de arestare preventivă, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi falsificare de documente”, a declarat, Daniel Tică purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Pe numele tânărului autorităţile judiciare germane au emis mandat european de arestare preventivă pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi falsificare de documente. Acum a fost prezentat Parchetului de lângă Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: