Uşa apartamentului familiei Niculinei Mocioi, incendiată

Şirul de evenimente în care este implicată familia Niculinei Mocioi, candidatul PP-DD pe Colegiul 5 Rovinari, nu pare să se oprească. În noaptea de duminică spre luni, mai multe persoane au încercat să intre în garsoniera în care locuiesc părinţii acesteia, după care au pus foc la uşă. Tatăl candidatei, Ghiorghe Opriţoiu, a sunat imediat la poliţie şi nu a deschis uşa până la sosirea oamenilor legii. Poliţiştii au fost cei care au stins focul. „Au dat foc la preş şi au afumat toată uşa, că era un preş cauciucat. Am depus plângere la poliţie”, a spus Opriţoiu.

Incendierea uşii acestuia s-a produs după miezul nopţii, când pe site-ul Pandurul au apărut dezvăluiri privind implicarea poliţiştilor şi procurorilor într-o înscenare menită să implice numele Niculinei Mocioi într-un scandal. Poliţia a anunţat pe surse că tatăl candidatei a fost reţinut sub acuzaţia de distrugere a maşinii jurnalistei Gabriela Mladin şi mai multe televiziuni locale şi centrale, precum şi presa scrisă, au relatat despre o reţinere care nu a avut loc. Poliţia a urmărit astfel să denigreze un candidat de la alegerile parlamentare, ceea ce a şi reuşit. Unele surse susţin că procurorul Carmen Părpăneaţă a avut misiunea de a-l reţine pe Opriţoiu, pentru a oferi presei imaginea acestuia în cătuşe. Faptul că Dan Diaconescu a mers la parchet şi i-a oferit omului un avocat le-a stricat planurile.

Interesant este că Gabriela Mladin a susţinut că pe maşina sa a fost aruncată vopsea violet, pentru a-şi justifica suspiciunea că este vorba de tatăl unei candidate PP-DD despre care făcuse ea emisiuni, deşi în realitate vopseaua era gri. Mai mult, Mladin a declarat presei locale că Opriţoiu avea vopsea şi pe frunte, deşi omul are doar un semn din naştere, confundat de ziaristă cu o pată de vopsea.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: