Văcaru spune ce target are Pro România la europarlamentare

Deputatul de Gorj Alin Văcaru, secretar general al Pro România la nivel naţional, a spus că target-ul partidului pentru alegerile europarlamentare este un scor cu două cifre. Văcaru a spus că peste 50 de persoane au fost la şedinţa de joi, care a avut loc la sediul din Casa de Cultură din Târgu Jiu.

Reporter: Aţi avut şedinţă joi, în ce stadiu sunteţi cu organizarea partidului?

Alin Văcaru: Partidul Pro România ia amploare. Se pare că ia amploare şi la Gorj. Joi seara am avut 50 de oameni la şedinţă, sediul a părut neîncăpător. Ne pregătim, pentru că în perioada următoare va veni echipa de conducere de la nivel central, atât Victor Ponta, cât şi Daniel Constantin. Probabil şi Nicu Bănicioiu şi Sorin Câmpeanu, dacă timpul le va permite vor fi prezenţi în Gorj pentru o întâlnire cu echipa de aici, după care vom pleca să vedem şi celelalte organizaţii.

Reporter: La nivel naţional, care este situaţia?

A.V.: Am început de la Bucureşti, este o echipă formată din mine, Costi Iacov - secretarul executiv şi trezorierul Mircea Dobre, ne-am propus ca în perioada următoare să mergem să verificăm toate organizaţiile, să vedem că într-adevăr există membri, că se ţin şedinţe în acele sedii, că se ţin conferinţe de presă în fiecare săptămână sau cel puţin la două săptămâni. Săptămâna viitoare vom pleca la Olt, Dolj, Mehedinţi, Caraş Severin, Timiş şi Arad, urmând ca în perioada imediat următoare să mergem în toate celelalte judeţe, în primul rând să ne întâlnim şi să stăm de vorbă cu colegii noştri.

Reporter: Care este concluzia acestor verificări?

A.V.: Vrem să vedem care sunt problemele cu care se confruntă ei, cu ce putem noi să îi ajutăm de la centru şi de ce mai au nevoie pentru a fi cât mai bine organizaţi, pentru ca la alegerile europarlamentare să scoatem scorul pe care ni l-am propus. Targetul nostru este să avem un scor cu două cifre.

Rep.: Domnul Ponta va veni de 1 Decembrie la Târgu Jiu.

A.V.: Nu, de 1 Decembrie vom fi ori la Alba Iulia, ori la Bucureşti. Nu am stabilit încă. Pe 3 şi 4 decembrie va fi la Gorj.

Rep.: Când veţi inaugura sediul de la Târgu Jiu?

A.V.: Sediul este funcţional, mai sunt câteva amenajări de făcut. Deja suntem la a treia şedinţă. La prima am fost 26 de oameni, acum au fost 50. Eu le mulţumesc tuturor celor care sunt alături de proiectul Pro România.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: