Vaccinare maraton și la Rovinari

În orașul Rovinari începe vineri, 14 mai, maratonul vaccinării. Cei care vor să se imunizze se pot prezenta direct, fără programare, doar pe baza cărţii de identitate, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 de la Rovinari. Imunizarea se va face cu serul Pfizer.

„Orașul Rovinari și implicit locuitorii săi au fost dați ca bun exemplu în nenumărate rânduri, iar acum avem o nouă șansă de a ne face cunoscuți. Cu ajutorul vostru, de la Rovinari poate fi dat semnalul revenirii la normalitate, semnalul recăpătării libertății depline. Cum putem face asta? Foarte simplu! Prin vaccinare, prin imunizare în masă”, a anunțat primarul Robert Filip.

Edilul spune că „trebuie să conștientizăm cu toții” că vaccinarea rămâne unica soluție pentru stoparea pandemiei care a bulversat întreaga lume.

„Așadar, vineri, 14.05.2021, dăm startul maratonului vaccinării și vă aștept la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 de la Rovinari pentru a începe procesul de imunizare prin administrarea primei doze de vaccin Pfizer. Chiar dacă v-ați vaccinat deja, puteți contribui foarte mult. Convingeți-vă prietenii, părinții, bunicii, vecinii sau apropiații și vino cu ei la vaccinare. Nu este nevoie de programare și tot ce trebuie să aibă asupra lor este actul de identitate”, este mesajul primarului din Rovinari.

Îndemnul nu este adresat doar rovinărenilor, ci tuturor celor care doresc să se vaccineze la Rovinari.

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: