Val de contracte de publicitate finanţate de Consiliul Judeţean Gorj

În plină criză economică, Consiliul Judeţean Gorj îşi permite finanţări peste finanţări în rândul contractelor de publicitate. Un al treilea contract este deja scos la licitaţie pe SEAP după ce alte două contracte au fost atribuite de instituţia cu pricina în mod cât se poate de suspect. Aşa se face că până acum au fost cheltuite câteva zeci de miliarde bune numai pe publicitate.

Cel de-al treilea contract licitat şi care va aduce nu mai puţin de 500 de milioane lei vechi firmei câştigătoare are în vizor proiectul “Realizarea sistemului integrat de salvare montană a judeţului Gorj” şi cuprinde patru loturi de servicii publicitare. Şi de această dată este aceaşi procedură, cerere de oferte ce vor fi deschise pe data de 8 iulie la Consiliul Judeţean Gorj. Surprinzător este cum reuşeşte Consiliul Judeţean Gorj să atribuie în doar o jumătate de an nu mai puţin de trei contracte de publicitate dintre care cel mai recent atribuit, “Redescoperă Gorjul” a avut o valoare de aproape şase miliarde. Astfel, firma ce se va dovedi câştigătoare se va obliga să asigure vizibilitatea proiectului sus menţionat prin materiale de promovare, panouri temporare precum şi editarea a 300 de pliante.  Potrivit anunţului publicat pe SEAP, durata contractului este de la data semnării contractului până la 28 noiembrie 2011. „Serviciile de informare şi publicitate vor asigura vizibilitatea proiectului “Realizarea sistemului integrat de salvare montană a judeţului Gorj”, în baza contractului de finanţare nr.1541 din 28.04.2011, în cadrul Programul Operaţional Regional 2007-2013. Materialele de promovare vor conţine informaţii legate de obiectivele, activităţile şi rezultatele proiectului, beneficiar şi finanţatori, precum şi contribuţia financiară a acestora”, se arată pe SEAP.

DECLARAŢIE

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Gorj nu a putut formula un punct de vedere cu privire la acest nou contract de publicitate, luându-şi angajamentul că va da o declaraţie oficială despre acest subiect în zilele următoare.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: