Variantă ocolitoare în lucru din cauza drumului retrocedat

Cei doi gorjeni împroprietăriți cu un drum județean la Slivilești nu au mai blocat ieri circulația rutieră, așa cum anunțaseră, după ce, miercuri i-au tras pe șoferi pe dreapta și nu i-au mai lăsat să își continue deplasarea. Primarul susţine că va fi deschisă o altă variantă pentru circulaţie.

Constantin Parpală și sora sa Polina Popescu au avut alte treburi de rezolvat, după blocajul de miercuri și dosarul penal ce a fost deschis pe numele lor, amândoi fiind nevoiți ieri să stea mai mult pe la Poliție și să dea explicații pentru ceea ce au făcut. În plus, ei au putut să prezinte și actele pe care le dețin pentru terenul cu pricina, mai ales că au o hotărâre judecătorească definitivă și un executor judecătoresc a fost cel care i-a pus în posesie miercuri dimineața.

Între timp, autoritățile locale lucrează la redeschiderea vechiului traseu al drumului județean Miculești – Motru, cel închis din cauza unei alunecări de teren, varianta respectivă fiind cu o rută ocolitoare făcută exact pe pământul moștenit de cei doi frați. Primarul Sorin Bucurescu spune că a dus în zonă utilaje care să care pământul provenit de la alunecarea de teren și speră ca până săptămâna viitoare să rezolve problema astfel încât și dacă ar mai fi blocată circulația de către proprietarii porțiunii de drum, traficul să se desfășoare pe vechea rută.

„Nu i-am mai văzut azi pe niciunul dintre ei pe aici. Am înțeles că au avut treabă pe la Poliție, să prezinte acte și să arate că sunt proprietari. Noi am reușit să începem lucrările pentru a redeschide vechiul traseu și cred eu că până luni vom putea asigura o variantă pentru mașini, în cazul în care proprietarii se vor gândi să mai blocheze din nou drumul. Oricum, după ce deschidem noi varianta noastră dumnealor vor putea să își pună și gard pe acolo că nu mai are nimeni treabă cu ei”, spune Bucurescu.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: