Vârstnicii, sărbătoriţi la Câlnic. Ce le-a pregătit primarul Vulpe!

Vârstnicii din comuna Câlnic vor fi sărbătoriţi şi în acest an de către autorităţile locale. Aproximativ 400 de persoane sunt aşteptate sâmbătă, 15 octombrie, la petrecerea organizată de către primărie. Pentru câteva cupluri, petrecerea organizată de Ziua Vârstnicilor va avea o dublă semnificaţie. Este vorba despre cuplurile care vor sărbători 50 de ani de căsătorie. Acestea vor primi din partea autorităţilor câte o diplomă de fidelitate, o sticlă de şampanie şi un premiu în bani.

Petrecerea de Ziua Vârstnicilor a devenit deja o tradiţie pentru locuitorii comunei Câlnic. Pentru al nouălea an consecutiv, autorităţile vor organiza o masă festivă, la un restaurant din judeţ, unde distracţia şi voia bună vor fi asigurate de o formaţie de muzică populară. Primăria va asigura inclusiv transportul sărbătoriţilor. „Pentru al nouălea an consecutiv suntem alături de părinţii şi bunicii noştri, iar cu acest prilej le dorim multă sănătate şi vrem să le oferim câteva momente de bucurie. Ştim că oamenii aşteaptă această petrecere, majoritatea neavând posibilitatea să participe la evenimente festive”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.
Primăria va asigura inclusiv transportul sărbătoriţilor la restaurant. „Ne aşteptăm la o prezenţă de aproximativ 400 de persoane. Vom organiza petrecerea la un restaurant din judeţ şi vom asigura inclusiv transportul”, a precizat primarul Vulpe. Pentru unii dintre vârstnici, această sărbătoare va avea o dublă semnificaţie. Este vorba despre cele mai longevive cupluri din comună, care vor avea parte de alte surprize din partea autorităţilor locale. „Cu prilejul Zilei Vârstnicilor vom sărbători şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Acestora le vom oferi câte o şampanie, o diplomă de fidelitate şi un premiu în bani”, spune Dumitru Vulpe.

Vizualizări: 313

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: