Vasile Stănculete, şef la Policlinică

Vasile Stănculete coordonează activitatea Policlinicii Târgu Jiu începând cu această săptămână. Acesta spune că preluat şefia Policlinicii într-o perioadă în care încasările sunt foarte proaste şi că ţelul său este acela de a rotunji veniturile instituţiei. De asemenea, Stănculete vrea să-i supravegheze pe medici pentru a respecta programul de la cabinetele din Policlinică.

Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu, l-a numit pe Vasile Stănculete ca medic coordonator al Policlinicii. „Postul de medic coordonator al Policlinicii era vacant şi l-am nominalizat pe domnul Vasile Stănculete. Dumnealui va exercita atribuţiile de conducere, în paralel cu activitatea medicală, dar fără a fi remunerat. Ţinând cont de experienţa dumnealui ca manager al spitalului cred că am făcut o alegere bună numindu-l în această funcţie”, a declarat Tiberiu Tătaru.

Vasile Stănculete spune că va încerca să rotunjească veniturile Policlinicii. „Nu era nimeni pe funcţia de medic coordonator, iar Policlinica mergea destul de prost din punct de vedere al încasărilor. Vom încerca să creştem veniturile, iar Policlinica să ajute şi spitalul. Oamenii trebuie să realizeze că Policlinica este cel mai ieftin loc pentru consultaţii şi analize. Avem concurenţă chiar peste stradă de noi. Mulţi merg la cabinetele private, deşi acolo sunt aceiaşi medici din Policlinică, iar preţurile sunt mai mari”, a declarat Vasile Stănculete. Acesta a mai precizat că îi va monitoriza pe medici să-şi respecte programul. „Vom încerca să-i supraveghem pe medici să stea la program, să nu mai fie în acelaşi timp şi la cabinetele private”, a menţionat Stănculete.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: