Marcel Romanescu, trimis la muncă de liberali

Liberalul Marcel Romanescu nu a primit răspunsul pe care îl aştepta de la liderii PNL Târgu Jiu, cu privire la candidatura sa la funcţia de primar. Preşedintele PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, l-a invitat să muncească pentru PNL, să treacă pe la partid, abia după aceea să discute despre candidaturi.

Marcel Romanescu a declarat public că îşi doreşte o candidatură la Primăria Târgu Jiu. Dacă nu va fi susţinut de PNL, respectiv de Alianţa Creştin Liberală, Romanescu de declară dispus să candideze din partea altei formaţiuni. Marcel Romanescu părea însă destul de optimist că va avea susţinere, mai ales că îşi dorea un tandem cu Dan Vâlceanu, care ar urma să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj.

Romanescu nu a primit însă răspunsul dorit de la PNL. Preşedintele organizaţiei Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, îi transmite să lase interviurile şi să pună osul la muncă. “Îl invit să lase interviurile şi să treacă pe la partid, să muncească. Dacă vrea să fie susţinut, trebuie să fie un membru activ, să muncească şi să ne determine să credem că e trup şi suflet alături de partid.

Candidatura la primăria Târgu Jiu nu este un subiect pe care să îl abordăm acum, acum vorbim de alegerile prezidenţiale”, a spus şeful PNL Târgu Jiu. Acesta spune că Romanescu nu este izolat în PNL, doar că nu trece pe la sediu. „Nu este tras pe dreapta, este membru PNL, are posibilitatea să manifeste, îi propun public să treacă pe la partid, pentru că acum muncim pentru alegerile prezidenţiale”, a completat Lupulescu.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: