Deputatul Niculina Mocioi s-a înscris în PDL

Niculina Mocioi, deputat pe Colegiul 5 Gorj, a anunţat ieri afilierea la grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal. Mocioi a fost aleasă deputat în 2012, sub sigla PP-DD, dar a părăsit acest partid, după ce Dan Diaconescu s-a aliat cu „ciocoii” de la PSD, împotriva cărora a făcut campanie la Gorj. Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a spus că îi va propune lui Mocioi funcţia de prim-vicepreşedinte.

Deputatul pe Colegiul nr 5 Gorj, Niculina Mocioi, a anunţat afilierea la Grupul Parlamentar al Partidului Democrat Liberal, începând de luni, 8 septembrie 2014. „Am hotărât să activez de azi înainte în grupul PDL. Aşa cum am spus şi acum câteva luni nu am de gând să rămân pe margine deoarece ne aşteaptă o luptă electorală de care depinde viitorul ţării noastre. Susţin proiectul propus de Alianţa Creştin Liberală şi pe Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al României. Sunt convinsă că am ales proiectul câştigător“, a explicat Niculina Mocioi.

Preşedintele PDL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că este bucuros de venirea deputatei în partid şi că cel mai probabil aceasta va deveni prim-vicepreşedinte al PDL Gorj. „Sunt foarte bucuros că Niculina Mocioi s-a înscris în PDL. Echipa PDL, acum ACL, se întăreşte prin venirea unui parlamentar activ şi este un câştig şi pentru campania prezidenţială pe care o pregătim în Gorj. Voi propune Biroului Permanent Judeţean ca Niculina Mocioi să fie votată în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Gorj şi de asemenea să facă parte din echipa de campanie a ACL Gorj“, a declarat Dan Vîlceanu. Niculina Mocioi, Dan Vîlceanu şi Dian Popescu au colaborat acum câteva luni, când au încercat şi au şi reuşit pentru puţin timp să schimbe majoritatea în Consiliul Judeţean. Ulterior, PP-DD a încheiat un protocol de colaborare cu PSD şi Mocioi a demisionat refuzând să rămână într-un partid care se aliază cu Victor Ponta, Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: