Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vezi aici cât costă bradul de Crăciun

Aproximativ 1600 de brazi vor fi scoşi la vânzare de către Direcţia Silvică Gorj începând cu a doua decadă a lunii viitoare. Preţurile acestora pornesc de la 30 lei, fără TVA, şi variază în funcţie de mărime. Direcţia Silvică va dispune tăierea brazilor care au înălţime cuprinsă între 0.70 cm şi 3 metri. ,,Vom comercializa şi brazi mai înalţi de trei metri, însă numai la comandă. Preţurile lor diferă în funcţie de înălţime şi coronament. Brazii până la doi metri vor costa 30 lei, fără TVA. Pentru cei cu o înălţime mai mare preţurile se vor stabili în şedinţa Comitetului Director de la sfârşitul acestei luni. În condiţiile în care brazii se vor vinde în afara municipiului, în preţ se vor include şi cheltuielile legate de transport”, a declarat Gheorghe Novac, directorul Direcţiei Silvice Gorj.

În acest an instituţia va comercializa brazi şi în judeţele vecine. „Avem comenzi de 500 de brazi pentru judeţele Olt şi Dolj şi 250 de brazi pentru Regia Naţională a Pădurilor Romsilva”, a spus Novac.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: