Vezi aici lotul stabilit de antrenorul Badea

Pandurii vor aborda noul sezon cu un lot de 27 de fotbalişti,  doar doi jucători având probleme la semnarea contractului. Lotul a fost definitivat ieri renunţându-se la patru dintre jucătorii cu care antrenorul Badea venise de la Internaţional Curtea de Argeş. Este vorba de Florin Popa, George Neagu, Erison da Silva Baiano şi Vlad Alexandru. De asemenea, dintre jucătorii care s-au antrenat în aceste zile cu Pandurii nu a fost păstrat în lot nici fostul jucător al echipei gorjene Ilie Iordache. Lotul echipei Pandurii mai numără doar zece jucători din fosta echipă care a evoluat sezonul trecut în Liga I, ceilalţi 15 fiind transferaţi în ultima săptămână de la Internaţional Curtea de Argeş, urmând ca alţi doi jucători de la Internaţional să semneze contracte dacă se vor rezolva litigiile în care sunt implicaţi.

Antrenorul Ionuţ Badea consideră lotul complet şi spune că nu va mai căuta alţi jucători. Este posibil totuşi ca la unii dintre cei din lotul actual să existe probleme şi aceştia să nu semneze cu Pandurii. „La ora actuală lotul este complet din punctul meu de vedere. Rămâne de văzut ce urmează a fi făcut în viitorul apropiat, dacă mai e nevoie de aducerea unor alţi câţiva jucători”, a precizat tehnicianul. „Mai sunt de rezolvat două probleme: Voiculeţ şi Adrian Iordache, trebuie să vedem dacă ei vor face parte din lotul nostru. Din punct de vedere sportiv, Voiculeţ este în lotul Pandurilor, rămâne de rezolvat problema contractuală, una care mă depăşeşte”.

Preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu a precizat ieri că nu toţi jucătorii care sunt în lot la ora actuală au contracte semnate cu Pandurii. „Cu Voiculeţ este o problemă mai complicată. Urmează să ne înţelegem şi cu el în cursul acestei săptămâni. El este jucătorul Farului şi trebuie achitată o sumă către echipa constănţeană. Noi îl dorim pentru că este un jucător cu experienţă, maturitate şi este doar o problemă financiară între Internaţional şi Farul, problemă care sperăm să o rezolvăm”, a precizat Pîrvulescu care a detaliat şi problema lui Adrian Iordache, jucător aflat în litigiu cu FC Argeş: „Adrian Iordache este în litigiu cu cei de la FC Argeş. Joi este termen la comisie unde se va judeca memoriul jucătorului în care Adrian Iordache cere să devină jucător liber de contract”.

Lotul echipei Pandurii

Portari

Marius Popa

Pedro Mingote

Daniel Mutu

Fundaşi

Gabriel Matei

Daniel Ghindeanu

Ousmane Viera

Mihai Pintilii

Vlad Chiricheş

Alin Chibulcutean

Cornel Frăsineanu

Alexandre Cardoso

Mijlocaşi

Marius Băcilă

Florin Hidişan

Nasser Menassel

Mădălin Murgan

Alexandru Ciucur

Stojan Vranjes

Claudiu Voiculeţ

Dan Nistor

Daniel Orac

Ciprian Brata

Constantin Grecu

Atacanţi

Andrei Antohi

Adrian Iordache

Daniel Stan

Bogdan Apostu

Jaka Stromajer

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: