Vezi cât costă vacanţele la preţ redus!

În această perioadă, agenţiile de turism se întrec în oferte atât pentru litoralul românesc, cât şi pentru staţiunile balneare din ţară. Cei care nu şi-au permis să meargă în concediu în această vară, pot pleca acum pe litoral unde hotelierii au oferte, iar vremea ţine cu turiştii. Gorjenii au aşteptat această perioadă pentru a petrece o săptămână la mare sau în staţiunile balneare la preţ redus.

Cei care nu au mers la mare în această vară pentru că nu au avut concediu sau poate nu au dispus de bani, au acum ocazia să facă acest lucru, cu preţuri reduse. Agenţiile de turism vin în sprijinul gorjenilor cu oferte pentru litoralul românesc. Pentru o săptămână la malul mării, un turist poate plăti între 200 şi 400 de lei cu mic dejun inclus, în funcţie de hotel. „De la 1 septembrie a debutat programul Litoralul pentru toţi. Oferim turiştilor şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus de la 189 de lei la un hotel cu două stele la 499 de lei de persoană la un hotel de patru stele. Oferim şi un voucher care cuprinde o vizită gratuită la un obiectiv turistic din Constanţa”, a declarat Cornelia Răduţ, agent de turism.

Agenţiile de turism au oferte şi pentru cei care vor să se relaxeze într-o staţiune balneară din România. Gorjenii se pare că au aşteptat aceste oferte pentru că vânzările la agenţii merg foarte bine. „Au debutat şi programele Decada balneară sau O săptămână de refacere. La primul program avem 9 nopţi cazare şi masă cu 710 lei la un hotel de 2 stele şi 830 de lei la patru stele, iar prin cel de-al doilea program o săptămână cu 360 de lei cazare. La noi vânzările merg foarte bine şi pentru litoral şi pentru staţiunile balneare, iar vremea ţine cu turiştii. Suntem siguri că o să valorificăm şi luna septembrie la maxim”, a mai spus Cornelia Răduţ.

Turiştii apreciază aceste oferte şi profită la maxim de ele. ”Sunt binevenite aceste oferte. Vremea este bună, iar preţurile sunt accesibile pentru toţi mai ales că este final de sezon. Noi profităm la maxim de ele pentru că la anul nu se ştie ce va mai fi”, a spus un client al agenţiei. Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi în luna septembrie.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: