Vezi cât dă CE Turceni pentru Bute

Complexurile Energetice Turceni şi Rovinari au devenit sponsori oficiali ai Galei “Campion pentru România” ce va avea loc la începutul acestei luni. Fiecare unitate va contribui cu câte o suma de la bugetul unităţilor prevăzut pentru sponsorizări. Doar Complexul Energetic Turceni a precizat suma cu care va contribui, reprezentanţii Complexului Energetic Rovinari nu au vrut să comenteze acest lucru.

După ce cele două complexuri au pompat bani în echipa Pandurii, care mereu e aproape de retrogradare, şi-au revenit şi dau bani pentru un campion adevărat. Din cele 2 miliarde de lei vechi prevăzute la bugetul companiei pentru sponsorizări, conducerea complexului este dispusă să pună la bătaie pentru această gală până la 700 de milioane de lei vechi. “Având în vedere că este un eveniment naţional şi de importanţă naţională sau chiar internaţională, ţinând cont de faptul că toată ţara românească îşi doreşte să aibă un asemenea eveniment am considerat că e normal ca şi noi să ajutăm, aşa cum am ajutat până acum atâtea biserici, şcoli. Banii pe care o să-i dăm o să fie între 50 şi 70 de mii, ceva de genul ăsta”, a declarat Octavian Graure, directorul general al Complexului Energetic Turceni. Gala “Campion pentru România” va avea loc în data de 9 iulie, când pugilistul Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, luptând împotriva francezului Jean-Paul Mendy. Gala va avea loc în capitală la Romexpo.

SECRET

Tiberiu Trotea, directorul General al Complexului Energetic Rovinari, nu a vrut să spună ce sumă se alocă de la bugetul unităţii pentru această gală. Motivul? Cineva a cerut să nu fie comunicate presei sumele alocate în acest sens.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: