Vezi ce jucători a luat Grigoraş în Antalya

Pandurii au efectuat ieri ultimul antrenament la Târgu Jiu şi au plecat spre Bucureşti de unde azi vor pleca în Turcia. Cel de-al doilea stagiu de pregătire va avea loc în perioada 28 ianuarie – 10 februarie la Belek, acolo unde Pandurii va susţine şi  şase meciuri de verificare. Lotul deplasat în Turcia numără 26 de jucători, pe lângă cei care s-au antrenat la Poiana Braşov fiind cooptat şi brazilianul Conrado de Oliveira.

Pandurii vor decola spre Turcia în jurul prânzului, spre seară având deja programat un prim antrenament în Antalya, la Belek, acolo unde Pandurii vor fi cantonaţi la Hotel Innova situat în apropiere de oraşul Belek. Gorjenii vor zbura cu o cursă charter care-i va duce direct în Antalya, fără obositoarele escale la Istanbul. Împreună cu Pandurii vor călători în acelaşi avion şi Pandurii 2, dar şi încă trei echipe de Liga I, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa.

Pandurii se vor antrena pe un teren aflat în apropierea Mediteranei, teren care aparţine hotelului Innova şi care e la dispoziţia echipei, urmând să susţină şi şase meciuri amicale. Lotul deplasat în Turcia numără 26 de jucători: Mingote, Lazar, Horvat, Popete, Matei, Viera, Chiricheş, Tătaru, Rada, Grecu, Cardoso, Neagu, Nistor, Pintilii, Hidişan, Brata, Cristea, Voiculeţ, Băcilă, Vranjes, Avramescu, Militaru, Ciucur, Apostu, Voinea şi Conrado Oliveira.

Antrenorul Petre Grigoraş a precizat că este interesat de rezultatele din meciurile amicale din această perioadă dar va da posibilitatea tuturor jucătorilor să evolueze în primele două meciuri amicale: "Contează şi rezultatele din amicale pentru că pe mine mă interesează. În primele două jocuri o să dau posibilitatea tuturor să joace în mod egal şi atunci rezultatele pot să fie nesemnificative. Dar după data de 5 februarie, începând cu al treilea joc de verificare mă voi axa pe unsprezecele de bază şi voi încerca să-i folosesc din ce în ce mai mult de la o repriză la 60 de minute, apoi la 75 şi după aceea la un meci întreg”. Tehnicianul vrea totuşi o continuitate în rezultatele bune de pe final de tur: „În Antalya, vreau să reedităm jocurile destul de bune de la sfârşitul turului. Trebuie să lucrăm mai mult specific, avem şase meciuri amicale cu echipe puternice, să mai reprofilez dacă e nevoie câte un jucător pe un anumit post”.

Programul meciurilor amicale de la Belek:

29 ianuarie - Ferencvaros sau Ujpest Budapesta din Ungaria

31 ianuarie - FK Baku din Azerbaidjan (transmis de Digi TV)

3 februarie - Metalurg Zaporojie din Ucraina (transmis de Digi TV)

5 februarie -  FK Jagodina  din Serbia

7 februarie - Lokomotiv Zagreb din Croaţia  (transmis de Digi TV)

9 februarie – PFC Cerno More Varna  din Bulgaria

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: