Vezi ce oferte sunt de Ziua Îndrăgostiţilor

Gorjenii pot beneficia de super oferte pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Agenţiile de turism au lansat deja cele mai tari oferte pentru excursii atât în ţară, cât şi în străinătate. Cei mai mulţi gorjeni aleg destinaţii romantice cum ar fi Roma, Paris sau Veneţia. Alţii aleg să petreacă un minisejur în staţiuni montane din România. Puţini sunt însă care aleg destinaţii exotice, spun agenţii de turism din Târgu Jiu.

Agenţia Gorjturism a lansat primele oferte de Valentine`s Day pentru gorjenii dornici să petreacă într-un cadru romantic. Astfel, pentru un sejur de două nopţi la Băile Felix, la un hotel de patru stele, gorjenii vor plăti 511 lei locul în camera dublă. De banii aceştia vor primi, pe lângă cazare, un cocktail la primire, cină festivă pe 14 februarie şi mic dejun. Pentru un supliment de 60 de lei, gorjenii vor mai beneficia de masaj reflexogen, masaj anticelulitic, băi relaxante cu alge, băi termale cu lapte şi miere, dus scoţian şi cosmetică.

Un alt sejur interesant este la Bran, unde două nopţi de cazare în cameră dublă costă 484 lei de persoană şi cuprinde mic dejun bufet, cină festivă romantică cu muzică live, foc de tabără şi atmosferă de petrecere pentru a sărbători iubirea.

Cei care îşi doresc o minivacanţă de Ziua Îndrăgostiţilor peste hotare trebuie să ştie că preţurile variază în funcţie de destinaţie. Valentine`s Day la Praga costă 229 de euro de persoană şi cuprinde trei nopţi de cazare cu mic dejun, tur pietonal gratuit, bilet de avion cu taxe incluse. Mult mai scumpe sunt destinaţiile exotice tocmai din acest motiv prea puţini gorjeni aleg aceste variante. Astfel, şapte nopţi de cazare la un hotel de patru stele în Republica Dominicană, cu all inclusiv, costă 748 de euro de persoană. În acest preţ nu sunt incluse biletele de avion, taxele de intrare-ieşire din Republica Dominicană şi nici taxa de aeroport. Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită în toată lumea pe 14 februarie.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: