Vezi ce s-a întâmpat la titularizare

Emoţii mari la afişarea rezultatelor concursului de titularizare. După ce au stat de la primele ore ale dimineţii la centre, candidaţii gorjeni au început să-şi piardă răbdarea spre seară când au văzut că se întârzie foarte mult cu afişarea. Mulţi dintre ei au plecat în cele din urmă declarând că o să vină astăzi să le vadă cu atât mai mult cu cât tot se depun şi contestaţiile. Până la închiderea ediţiei, ora 21, rezultatele nu se afişaseră.

Mulţi dintre candidaţii prezenţi la centre în aflarea rezultatelor s-au declarat foarte nemulţumiţi de organizare şi de faptul că deşi trecuse de ora 16.00, oră la care se preconiza că o să se afişeze, nimeni nu le dădea nicio informaţie. Toţi însă au aşteptat cu sufletul la gură notele muncii lor unii mai optimişti decât alţii. „Nu sunt din oraş şi cu toate astea stau de azi-dimineaţă aici să aflu notele. Nu-i nimic că mai e timp până la 12 la noapte să se afişeze. Candidez pentru economie antreprenorială”, a declarat una dintre candidatele prezente la centrul „Tudor Vladimirescu”. Pe de altă parte au fost şi candidaţi care, chiar dacă nu ştiau încă ce notă au luat la concurs erau siguri că o să facă contestaţie. „Nu are rost să mai stau pentru că deja aştept de prea multe ore. O să vin mâine pentru că oricum mâine se depun şi contestaţiile. Dacă până la ora asta nu se afişă nimic ce rost are să mai stau”, a declarat Mihaela Jianu, candidat.

Şi IŞJ aşteaptă rezultatele

Pentru alţi concurenţi, emoţiile au fost atât de mari încât nu au putut veni ei să vadă cu proprii ochi notele aşa că şi-au trimis părinţii. „ Eu sunt pentru fiica mea, ea este acasă, se zbate acasă şi m-a trimis pe mine să văd rezultatele dar nu ne spune nimeni la ce oră se afişează”, a declarat Mihaela Popescu, mama unei candidate. Foarte mulţi dintre cei care aşteptau să vadă dacă au ocupat sau nu un post titularizabil au renunţat să mai stea la centre spunând că o să le vadă pe site, în condiţiile în care şi la ora 21.00, ora de închidere a ediţiei rezultatele erau o necunoscută chiar şi pentru reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj. Aceştia au declarat că cel mai probabil s-a întârziat atât de mult din cauză că au fost foarte multe lucrări de corectat şi prea multe centre. „Şi eu stau în faţa calculatorului şi aştept rezultatele. Nici noi nu putem face nimic pentru că trebuie mai întâi să apară pe site-ul Ministerului Educaţiei de unde le vom prelua noi şi le vom afişa la centre”, a declarat Gheorghe Mitescu, inspector general adjunct.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: