Vezi cine-l va înlocui pe Gheorghescu la Roşiuţa

Florentin Gheorghescu, directorul carierei Roșiuța, va intra în concediu de odihnă începând cu 10 mai, data la care începe oficial campania electorală, iar directorul de la Roșiuța vrea să pună foarte bine la punct programele de campanie. Acesta va fi înlocuit la serviciu de inginerul șef minier Vasile Stelian.

Directorul carierei Roșiuța, Florentin Gheorghescu, vrea să ducă o campanie onestă și bazată pe fapte. Spune că nu va promite oamenilor ceea ce nu poate respecta și are programe pentru fiecare părticică și categorie socială din Motru. ”Am stabilit programele de campanie, va fi program pentru zona Motru, pentru zona satelor învecinate și program pentru tineri constând în locuri de muncă și accesarea de fonduri pentru dezvoltarea celui de-al doilea municipiu din Gorj”, a declarat Florentin Gheorghescu. Și pentru că vrea să fie cât mai liber în aceea perioadă, directorul își va lua concediu de odihnă în campanie. ”O să intru în concediu de odihnă, îmi păstrez doar câteva zile pentru sezonul estival dar în rest mă voi dedica să câștig primăria Motru. Atribuțiile mele vor fi preluate în această perioadă de inginerul șef minier Vasile Stelian”, a precizat Gheorghescu.

VORBE

În cazul în care nu câștigă cursa electorală, Gheorghescu se mulțumește și cu un post de consilier local.”Am încredere că oamenii îi vor simți pe candidații care aruncă doar vorbe goale. Mă voi bate să câștig primăria Motru, dacă nu, sunt primul pe lista de consilieri locali”, a adăugat Florentin Gheorghescu.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: