Vezi cum se pregătesc directoarele pentru 1 Martie

Femeile cu funcţii importante din Gorj au început să primească flori, cadouri sau diverse atenţii cu câteva zile înainte de 1 Martie. Majoritatea spun că vor fi la serviciu în prima zi de primăvară, însă şi-au planificat petreceri şi călătorii pentru 8 Martie.

Femeile influente din judeţul Gorj nu şi-au făcut planuri deosebite pentru ziua de 1 Martie. Majoritatea vor fi la serviciu sau la diverse activităţi profesionale. Cu toate acestea se aşteaptă să primească foarte multe flori şi cadouri în această perioadă. Femeile din politică au început să fie sărbătorite încă de Dragobete. “În ziua de 24 februarie am avut o întâlnire cu toate femeile şefe ale organizaţiilor PSD din judeţ unde fiecare a primit flori şi diverse atenţii. De asemenea, în data de 7 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor va avea loc un spectacol de muzică populară unde vor fi invitate toate femeile din judeţ”, a declarat Elvira Şarapatin, preşedinta Organizaţiei de Femei PSD. Chiar dacă în prima zi de primăvară va fi plecată la o acţiune politică, Elvira Şarapatin şi-a făcut deja planuri pentru 8 Martie. “De 1 Martie voi fi plecată o acţiune politică, la Piteşti. Week-endul viitor voi sărbători 8 Martie împreună cu soţul meu şi cu alte familii de prieteni. Ne-am programat un circuit la Stâna de Vale, unde vom merge la schi, apoi la Băile Felix, Peştera Urşilor şi la Cluj. Va fi un week-end prelungit întrucât vom începe chiar din Ziua de 8 Martie. Doresc tuturor femeilor să fie sănătoase şi să aibă liniştea şi reuşita familială pe care o am eu”, precizat Elvira Şarapatin.

 Tot pentru 8 Martie îşi face planuri şi Rodica Ghimiş, directorul Casei Judeţene de Pensii Gorj. “Pentru 1 Martie nu am programat ceva deosebit. De curând, am suferit o intervenţie chirurgicală şi cel mai mult contează că acum sunt sănătoasă. Sănătatea este cel mai de preţ lucru şi doresc tuturor femeilor să aibă parte de ea ”, a declarat Rodica Ghimiş.    

Pe baricade de 1 şi 8 Martie

Corina Dorobanţu, şefa Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj, se va afla la serviciu în zilele de 1 şi 8 Martie. “Din nefericire, femeile care lucrează la APIA nu pot primi liber nici măcar de 8 martie întrucât de la 1 Martie va începe campania de depunere a cererilor pentru subvenţiile pe suprafaţă şi este foarte mult de muncă. Voi încerca totuşi, ca de 8 Martie, femeile să aibă program doar până la ora 13.00 pentru a putea petrece alături de cei dragi”, a declarat Corina Dorobanţu. Şefa APIA Gorj va sărbători Ziua Femeii, seara, la un restaurant din Târgu Jiu împreună cu prietenele. “Voi sărbători la un restaurant din Târgu Jiu împreună cu prietenele mele. De 1 Martie, nu am programat ceva deosebit, însă îmi doresc să primesc foarte multe flori. Prefer florile înaintea oricărui cadou, mai ales crinii imperiali. Niciodată nu aş putea înstrăina florile primite de mine. Doresc tuturor femeilor să aibă parte de o primăvară plină cu flori”, a mai precizat Corina Dorobanţu.          

Preferă plimbările, în locul petrecerilor la restaurant

Doina Isar, inginer şef la Sistemul de Gospodărirea a Apelor, preferă plimbările în locul petrecerilor de la restaurante. “De 1 Martie voi primi flori şi voi vorbi foarte mult la telefon, mai ales cu cei doi copii ai mei aflaţi la studii în alte localităţi din ţară. Deja am început să primesc şi să fac cadouri la rude cutii de bomboane de ciocolată, mărţişoare şi flori. Chiar în urmă cu două zile am primit de la o fină de a mea un coş cu lalele şi frezii, frumos aranjate. Îmi plac foarte mult freziile. De 8 Martie voi face o plimbare, împreună cu soţul meu, pe Valea Oltului. Prefer plimbările în aer liber decât petrecerile la vreun restaurant”, a declarat Doina Isar.

Vine primăvară cu o casă nouă

Klara Şerbănoaica, directorul adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, îşi va schimba locuinţa odată cu venirea primăverii. După ce şi-a vândut apartamentul din Târgu Jiu, vrea să-şi cumpere o locuinţă la Braşov pentru a fi aproape de familia fiului său. “Mă voi muta la Braşov şi sunt foarte fericită. Astfel, voi fi alături de fiul şi de soţul meu. Băiatul locuieşte în Braşov împreună cu familia lui şi chiar dacă avem o casă în Harghita, intenţionăm să ne luăm o locuinţă şi aici pentru a fi aproape de copii. De 1 Martie, cred că voi fi foarte ocupată cu achiziţia locuinţei, însă mai mult ca sigur Ziua de 8 Martie o voi sărbători împreună cu familia la un restaurant din Braşov“.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: