Vicele din Roşia îl acuză pe primar că se laudă cu faptele lui

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, duce un adevărat război împotriva candidatului USL din localitate, Cristinel Ciocan. Cei doi și-au adus ieri tot felul de acuze după ce precipitațiile abundente din zonă au distrus un drum din satul Șitoaia. Primarul în exercițiu îl acuză pe viceprimar că ar fi vrut să împiedice ieri utilajul minier să facă reparațiile necesare pentru ca acest drum să devină practicabil. Ciocan spune că de fapt el a chemat utilajul minier, iar acum primarul încearcă să culeagă laudele.

Scandalul dintre cei doi candidați de la Roșia de Amaradia a pornit după ce un drum din satul Șitoaia a devenit impracticabil din cauza precipitațiilor. Nici măcar microbuzul școlar nu mai putea circula așa că elevii riscau să nu mai meargă la școală. Cotojman spune că ar fi cerut sprijinul unității miniere din zonă să trimită ieri dimineață un utilaj dar odată ajunși la locul cu pricina, deserventul utilajului a primit ordin să nu facă nimic. ”Eu am înștiințat Instituția Prefectului și ISU Gorj cu privire la situație iar domnul prefect a sunat la CE Craiova să ne dea un utilaj minier să rezolvăm problema. Ieri dimineață a venit utilajul și ne-am dus la Șitoaia unde ne-am întâlnit cu vicele care lipea afișe. A plecat, a dat telefon la unitatea minieră, deserventul utilajului a primit imediat un telefon să oprească activitatea și să plece. Când am văzut asta, am pus mașina primăriei în fața utilajului și nu l-am lăsat”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Intervenții la Ogârlaci

Democrat liberalul susține că a luat imediat legătura cu directorul direcției miniere din cadrul CE Craiova, Vasile Ogârlaci, căruia i-a povestit ce s-a întâmplat. ”Domnul Vasile Ogârlaci a cerut să stea de vorbă cu deserventul, i-a spus să continue activitatea și așa am reușit să fac drumul. Eu nu am intervenit în calitate de primar, ci în calitate de președinte al Comitetului pentru Situații de Urgență”, a spus Liviu Cotojman.

”L-a deranjat că utilajul a venit la comanda mea și nu a lui”

Candidatul USL la Roșia de Amaradia, actualul viceprimar Cristinel Ciocan, are însă o versiune total opusă. Spune că el a fost cel care a chemat utilajul minier dar acum primarul încearcă să primească laudele. ”L-a deranjat faptul că utilajul a venit la comanda mea și nu a lui. Într-adevăr eram acolo când a venit el cu utilajul pentru că mi-a rupt toate afișele. Eu nu am sunat pe nimeni și nu l-am împiedicat cu nimic. Degeaba se laudă acum că 80% din cetățenii din Șitoaia merg cu mine pentru că i-a mințit atâția ani. În patru ani de viceprimar nu m-a lăsat să fac nimic, el a ieșit peste tot și acum vine cu astfel de acuzații. Atât îl duce capul”, a declarat Cristinel Ciocan.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: