Vicepremierul Liviu Dragnea, aşteptat astăzi la Târgu Jiu

Vicepremierul Liviu Dragnea este aşteptat astăzi să sosească la Târgu Jiu pentru a semna finanţarea unui proiect de reabilitare a unui drum judeţean ce tranzitează mai multe localităţi din Gorj.

Dragnea va fi însoţit de consilierii săi, nu şi de premierul Ponta, aşa cum s-a vehiculat iniţial. “Vicepremierul Liviu Dragnea soseşte marţi la Târgu Jiu, la orele 14,30 unde va semna la sala A a Palatului Administrativ din Târgu Jiu contractul de finanţare al reabilitării drumului judeţean 672 care străbate cinci comune ale judeţului Gorj. Este drumul care pleacă de la Ciuperceni şi se opreşte la Buduhala şi străbate localităţile Ciuperceni, Godineşti, Pocruia, Tismana, Gornoviţa, Topeşti, Vâlcele, Boroşteni,  Peştişani, Brădiceni şi Buduhala”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

Proiectul face parte din Programul  Operaţional regional 2007-2013, axa prioritară 2 -„Îmbunătăţirea infrastructurii de transport regionale şi locale”, domeniul de intervenţie 2.1-„Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene, străzi urbane – inclusiv construcţia/reabilitarea şoselelor de centură. Valoarea totală a proiectului este de aproape 88 milioane lei, din care circa 542.760 este valoarea neeligibilă. Proiectul de reabilitare a acestui drum judeţean are o durată de implementare de 24 de luni de la data semnării contractului de finanţare.   

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: